LOADING

FJERNING AV GRAFITTI

Effektiv fjerning av grafitti, maling osv. fra alle underlag. .

Trygt for alle overflater

Grafitti er et utbredt problem mange steder og påvirker eiendomsverdier negativt. God kunnskap gjør at vi kan velge den mest effektive metoden for å gjenskape området raskt og effektivt tilbake til sin opprinnelig tilstand. Vi har valget mellom å benytte oss av våt blåsing med glass, dampvask, eller hydro jet.
Metoden vi velger kan tilpasses alle underlag, og gjør den ideell for fjerning av graffiti på sement, stein, murstein, tre mm. Våre metoder eliminerer støvdannelse, og gjør at kan man trygt arbeide i bymiljøer. Murstein trenger noen ganger å bli renset og malt. Vanlig høytrykksvask duger ikke til jobben, og ordinær sandblåsing blir for hardt, og kan ødelegge overflaten. Vi fjerner lag med maling, skitt, sopp, også røykskade raskt og effektivt.
Når grafittien er fjernet tilbyr vi beskyttelse med en ny type antigrafitti som fungerer som et usynlig belegg på byggets fasade og varer fra 5-7 år.

Ta kontakt

Fjerning av maling fra mur

C & C - CLEAN & COAT AS

MED DUSTLESS BLASTING BLIR RENGJØRING OG OVERFLATEBEHANDLING GJORT MILJØVENNLIG OG EFFEKTIVT PÅ REKORDTID.

  • Dustless blasting
  • Rengjøring
  • Coating og beskyttelse
  • Vedlikehold

Våre tjenester

AUTO

Clean & Coat fjerner maling, rust og korrosjon, og preparer underlaget før lakkering. Dustless Blasting er den mest effektive og miljøvennlige måten å gjøre et karosseri klart for lakkering på.

MARINE

Clean & Coat fjerner hardtsittende lakk fra trebåter og gammelt bunnstoff uten å skade gelcoaten. Vår metode gir den tryggeste og mest effektive behandlingen.

INDUSTRI

Typisk er anleggs maskiner og tungt utstyr dekket av hardtsittende maling, olje og fett. For å kunne fjerne dette effektivt, er det behov for det kraftigste verktøyet som er tilgjengelig.

ANLEGGSMASKIN

Selv om Dustless Blasting metoden er en kraftig løsning, blir ikke utstyret blir ødelagt på grunn av varmegang. Bruk av vann i prosessen tar bort varme og friksjon og medfører ingen varmeskader.

GRAFITTIFJERNING

Graffiti er et utbredt problem mange steder og påvirker eiendomsverdier negativt. Med Dustless Blasting fjerner vi maling raskt og effektivt, og setter området tilbake til sin opprinnelig tilstand.

RESTAURERING AV TREVERK

Restaurering av treverk kan være en vanskelig prosess, avhengig av type treverk, og hvor intrikat snekkerarbeidet er. Med Dustless Blasting metoden er dette ingen utfordring.