LOADING

TJENESTER

Hvorfor Dustless Blasting?

Metoden er bedre en tradisjonell overflatebehandling.

Bedre enn sandblåsing
Dustless Blasting er raskere og sikrere enn sandblåsing. Varmeutviklingen ved tradisjonell sandblåsing bukler metall og skaper gnister og statisk elektrisitet. Den grove sanden kan lage dype merker i murstein, treverk og andre materialer.

Bedre enn SODA BLASTING

Dustless Blasting er raskere & mer miljøvennlig enn SODA BLASTING, som dreper gress og planter, og medfører skadelig støv.

Bedre enn sliping

Dustless Blasting er vesentlig raskere og tryggere enn sliping.

Bedre en kjemikalier

Dustless Blasting prosessen er raskere, sikrere og mer miljøvennlig enn å bruke kjemikalier til malingsfjerning

Om Mobil Dustless Blasting

Stort sett alt i verden er dekket av et belegg av ett eller annet slag. Med vår metode; Dustless Blasting, kan vi effektivt og miljøvennlig fjerne maling, rust, korrosjon, fett o.s.v., og gjøre underlaget klart for hva det måtte være. Vi påfører underlaget en blanding av resirkulert knust glass og vann under høyt trykk. Maling og rust løses opp uten bruk av kjemikalier, og man unngår timesvis gnikking med sandpapir. Metoden er skånsom mot underlaget, noe som er viktig når man jobber med fiberglass, eller renoverer gamle objekter. Blandingen av vann og glass medfører at l lakk og annet avfall faller på bakken og gjør det lett å rengjøre og fjerne etter operasjonen. Enten man skal renovere biler, anleggsmaskiner, trekonstruksjoner, murvegger, stein konstruksjoner, båter o.s.v., er dette en metode som er overlegen,både resultatmessig og økonomisk. Vårt utstyr er mobilt, og vi kan derfor utføre jobben på stedet uten støv og med minimalt med gris og søl.

Ta kontakt

C & C - CLEAN & COAT AS

MED DUSTLESS BLASTING BLIR RENGJØRING OG OVERFLATEBEHANDLING GJORT MILJØVENNLIG OG EFFEKTIVT PÅ REKORDTID.

  • Dustless blasting
  • Rengjøring
  • Coating og beskyttelse
  • Vedlikehold

Våre tjenester

AUTO

Clean & Coat fjerner maling, rust og korrosjon, og preparer underlaget før lakkering. Dustless Blasting er den mest effektive og miljøvennlige måten å gjøre et karosseri klart for lakkering på.

MARINE

Clean & Coat fjerner hardtsittende lakk fra trebåter og gammelt bunnstoff uten å skade gelcoaten. Vår metode “Dustless Blasting” er den tryggeste og mest effektive måten å restaurere og rengjøre maritime farkoster på.

INDUSTRI

Typisk er anleggs maskiner og tungt utstyr dekket av hardtsittende maling, olje og fett. For å kunne fjerne dette effektivt, er det behov for det kraftigste verktøyet som er tilgjengelig.

ANLEGGSMASKIN

Selv om Dustless Blasting metoden er en kraftig løsning, blir ikke utstyret blir ødelagt på grunn av varmegang. Bruk av vann i prosessen tar bort varme og friksjon og medfører ingen varmeskader.

GRAFITTIFJERNING

Graffiti er et utbredt problem mange steder og påvirker eiendomsverdier negativt. Med Dustless Blasting gjenskaper vi området raskt og effektivt tilbake til sin opprinnelig tilstand.

RESTAURERING AV TREVERK

Restaurering av treverk kan være en vanskelig prosess, avhengig av type treverk, og hvor intrikat snekkerarbeidet er. Med Dustless Blasting metoden er dette ingen utfordring.