LOADING

OM OSS

IKKE KAST BORT UNØDVENDIG TID MED Å PUSSE OG SLIPE

Clean & Coat AS tilbyr det beste miljøvennlige alternativet til fjerning av maling, lakk og rust. Vi bruker ingen kjemikalier og forårsaker ingen forurensing.

Vi benytter alltid den raskeste, mest miljøvennlig, og den mest kostnadseffektive metoden når jobben skal gjøres . Alle typer maling og belegg fjernes uten bruk av kjemikalier

Underlaget sandblåses med sand, våtblåses med resirkulert glass, eller slipes mekanisk. . Maling og rust løses opp uten bruk av kjemikalier, og man unngår timesvis gnikking med sandpapir. Vi benytter den metoden som er mest skånsom mot underlaget, noe som er viktig når man jobber med fiberglass, eller renoverer gamle objekter. Når vi benytter våtblåsing med glass vil lakk og annet avfall falle på bakken, og man unngår luft forurensing, og avfallet kan lett fjernes etter operasjonen.

Enten man skal renovere biler, anleggsmaskiner, trekonstruksjoner, murvegger, stein konstruksjoner, båter o.s.v., er dette en metode som er overlegen, både resultatmessig og økonomisk.
Vårt utstyr er mobilt, og vi kan derfor utføre jobben på stedet uten støv og med minimalt med gris og søl.

Etter fjerning av substans kan vi beskytte underlaget med coating produkter fra anerkjente leverandører om det skulle være ønskelig.

Ta kontakt

C & C - CLEAN & COAT AS

MED DUSTLESS BLASTING BLIR RENGJØRING OG OVERFLATEBEHANDLING GJORT MILJØVENNLIG OG EFFEKTIVT PÅ REKORDTID.

  • Dustless blasting
  • Rengjøring
  • Coating og beskyttelse
  • Vedlikehold

Våre tjenester

AUTO

Clean & Coat fjerner maling, rust og korrosjon, og preparer underlaget før lakkering. Dustless Blasting er den mest effektive og miljøvennlige måten å gjøre et karosseri klart for lakkering på.

MARINE

Clean & Coat fjerner hardtsittende lakk fra trebåter og gammelt bunnstoff uten å skade gelcoaten. Vår metode “Dustless Blasting” er den tryggeste og mest effektive måten å restaurere og rengjøre maritime farkoster på.

INDUSTRI

Typisk er anleggs maskiner og tungt utstyr dekket av hardtsittende maling, olje og fett. For å kunne fjerne dette effektivt, er det behov for det kraftigste verktøyet som er tilgjengelig.

ANLEGGSMASKIN

Selv om Dustless Blasting metoden er en kraftig løsning, blir ikke utstyret blir ødelagt på grunn av varmegang. Bruk av vann i prosessen tar bort varme og friksjon og medfører ingen varmeskader.

GRAFITTIFJERNING

Graffiti er et utbredt problem mange steder og påvirker eiendomsverdier negativt. Med Dustless Blasting gjenskaper vi området raskt og effektivt tilbake til sin opprinnelig tilstand.

RESTAURERING AV TREVERK

Restaurering av treverk kan være en vanskelig prosess, avhengig av type treverk, og hvor intrikat snekkerarbeidet er. Med Dustless Blasting metoden er dette ingen utfordring.