LOADING

MARINE

Effektiv skånsom fjerning av bunnstoff

Dustless Blasting beste metode for å fjerne gammelt bunnstoff

Clean & Coat fjerner gammelt bunnstoff uten å skade gelcoaten. Vår metode “Dustless Blasting” er den tryggeste og mest effektive måten å restaurere og rengjøre maritime farkoster på. Ved å tilføre vann fanger man opp støv og avfall, og hindrer forurensing av luft og arbeidsmiljø.

Om underlaget er av stål, aluminium eller fiberglass, tilpasses trykk og blåsemiddel slik at underlaget fremstår slik man ønsker. Eksempelvis vil det være forskjell fra stål og aluminium, til fiberglass hvor man som regel ikke ønsker å skade gelcoaten.

Ta kontakt

C & C - CLEAN & COAT AS

MED DUSTLESS BLASTING BLIR RENGJØRING OG OVERFLATEBEHANDLING GJORT MILJØVENNLIG OG EFFEKTIVT PÅ REKORDTID.

  • Dustless blasting
  • Rengjøring
  • Coating og beskyttelse
  • Vedlikehold

Våre tjenester

AUTO

Clean & Coat fjerner maling, rust og korrosjon, og preparer underlaget før lakkering. Dustless Blasting er den mest effektive og miljøvennlige måten å gjøre et karosseri klart for lakkering på.

MARINE

Clean & Coat fjerner maling og gammelt bunnstoff uten å skade gelcoaten. Vår metode “Dustless Blasting” er den tryggeste og mest effektive måten å restaurere og rengjøre maritime farkoster på.

INDUSTRI

Det meste av maskiner og tungt utstyr i industrien er dekket av hardtsittende maling, olje og fett. Noen ganger er det behov for en kraftig rengjørning. Vi har verktøyet og gjør jobben effektivt og miljøvennlig .

ANLEGGSMASKIN

Selv om Dustless Blasting metoden er en kraftig løsning, blir ikke utstyret blir ødelagt på grunn av varmegang. Bruk av vann i prosessen tar bort varme og friksjon og medfører ingen varmeskader.

GRAFITTIFJERNING

Graffiti er et utbredt problem mange steder og påvirker eiendomsverdier negativt. Med Dustless Blasting gjenskaper vi området raskt og effektivt tilbake til sin opprinnelig tilstand.

RESTAURERING AV TREVERK

Restaurering av treverk kan være en vanskelig prosess, avhengig av type treverk, og hvor intrikat snekkerarbeidet er. Med Dustless Blasting metoden er dette ingen utfordring.